On és Montilla?

Avui venia escoltant RAC-1 l’única emisora que segueix informant dels efectes del temporal perquè les públiques passen de puntetes. L’allau de casos de gent sense llum, ni calefacció, d’empreses que no poden treballar i de gent encara aïllada és per al·lucinar.

Que tres dies després de la nevada, per forta que sigui, encara estiguem així és del tot injustificable. Que hauria passat si hagués nevat enlloc d’un. dos dies. O si el sol no hagués fet el 90% de la feina en el desglaç?. No m’ho vull imaginar.

Ara la culpa és de les elèctriques, de  França, de la gent que va anar a treballar -es veu que les coses estan per no anar-hi a treballar-. Doncs no, la culpa és de no tenir un model de país. Com volen ara Iniciativa, el PSC i ERC reclamar inversions a les elèctriques quan han estat aturant sistemàticament les línies d’alta tensió que permeten tenir una xarxa sòlida en casos com el que ens ocupen?. Com volen passar la pilota a França de la congestió de les autopistes quan no han treballat mai el transport ferroviari de mercaderies, i han aturat sitemàticament els altres eixos alternatius com Bracons o el Quart Cinturó?. La nevada posa de manifest la clamorosa manca de model energètic, ferroviari i d’infrastructures… de país.l No es només que faltin les infrastructures és que falla el model de quines es volen.

En definitiva, són pressoners de la seva pròpia manca de model. Potser per això quan hi ha un problema com el que hem tingut no surt ni el President Montilla, ni el Vicepresident Carod, ni el Conseller Saura i ens fan sortir en Boada el mateix que el 2001 anava repartint barres de pa i ara té la barra de dir que tot ha anat de conya! Potser per això tots ens hem de preguntar perquè Montilla i el Govern de la Generalitat no hi son quan van maldades i en canvi els falta temps per fer-se la foto al costat de la cooperant Alícia Gámez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.