Noves tecnologies i Punt cat

Aquests dies els que ens va el tema de les noves tecnologies anem de cul (més del normal). Coincideixen dos fets importants: d’una banda el Congrés 3GSM a Barcelona que permet apropar-te per uns dies al futur: mòbils amb TV, mobils amb Internet i mails… vaja una passada. Ara fa uns mesos em van deixar de prova un Blackberry, quina bèstia, rebies el correu instani i pdies respondre i et quedava a l’ordinador de la feina tot gravat com si ho haguessis enviat des d’allà. L’inconvenient és que si amb el telèfon ja anem pillats amb això s’ha acabat el tenir una estona sense fer res!.

A més d’això aquest dies es psa en marxa el .cat. Ja l’he demanat arreu, a l’Ajuntament, al Bloc, la web de CiU i CDC a tot el possible. Així va a la cosa que la Fundació .cat estan colapsats. El .cat és més important del que la gent es pensa. Ja som diferents a la xarxa, si el volum de webs en català fan servir el .cat serem un domini propi molt potent. La independència comença a la xarxa!.

Com molt sovint passa en aquest país el mèrit del punt cat està en mans de molt poques persones a qui cal donar les gràcies. Jo en conec alguns en Jordi Albiñà (antic secretrai de telecomunicacions), en Marc Pifarré, l’amic Vicent Partal… al final el que semblava un somni avui ja comença ser una realitat.

Us poso al post una foto de quan en Partal va ser a Sant Feliu per presentar la web municipal, ben aviat www.santfeliucodines.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.