No és això senyor alcalde, no és això.

Llegeixo astorat els comentaris que l’Alcalde del meu poble, Pere Pladevall fa sobre l’Artur Mas al mur del seu Facebook en resposta a l’entrevista que Maragall ha fet per la revista de CDC. 

En aquests comentaris l’Alcalde titllla el cap de l’oposició de lladre i diu que se l’hauria de jutjar d’urgència abans de les eleccions.

En concret podeu llegir literalment el que comenta, tot: “Diu el Pasqual Maragall que ara convé un canvi i que l’encartronat del Mas ara somriu i que s’ha amorosit. Sembla se rque el van entrevistar a l’estiu, quan encara no se savia que CiU havia presumptament robat junt amb el Millet, 6 milons d’euros del Palau de la Música. Tan que odiaven al Pasqual i ara utilitzen una entrevista seva, que anava de bon rotllo, però crec que seria una tràgedia per Catalunya tenir encartronat que somriu i que es un presumpte lladre, presidint la meva nació. Fins i tot crec que se l’hauria de jutjar d’urgència per que quan anèssim a votar, sabessim si hi ha l’opció de votar un pressumpte lladre o un lladre de debó…”

Però des d’un punt de vista municipal, s’ha de tenir una barra de ciment armat per versar aquestes acusacions quan ell com Alcalde ha:

1.- Aprovat TOTS els pressupostos de la legislatura amb l’informe negatiu de la Secretaria i interventora de l’Ajuntament,

2.- L’Ajuntament des que ell governa ha hagut de sol·licitar un Pla de Sanejament de les finances municipals i a cada Ple tenim un crèdit. No content amb això ara que ja no li donen es dedica a malvendre el patrimoni municipal. Perquè vendre ara terrenys és simplement malvendre el patrimoni de tots.

3.- En tots els anys que portem de legislatura el personal de l’Ajuntament s’ha incrementat un 22% sense que hi hagi hagut cap concurs de personal. A més una gran part de la gent nova contractada són coneguts o amics de l’Alcalde.

4.- Els contractes d’obra pública com l’Escola Bressol, o altres treballs menors com fins i tot el programa de Festa Major estan realitzats per gent del seu entorn sense cap concurs i a dit.

5.- A hores d’ara ningú sap el que vostè cobra com a Alcalde després de la charlotada de dir que renunciava al sou i cobraria per dietes. Cosa que d’entrada és una estafa a la seguretat social atès que amb aquesta fórmula se l’estalvia.

En definitiva que el dia que hi hagi un canvi de govern el primer que haurà de fer és una auditoria a fons de l’Ajuntament i llavors veurem si no s’ha d’empassar totes aquestes afirmacions.

Dit això trobo d’una incorrecció institucional total, que un Alcalde titlli sense fonaments ni proves ni res, un candidat a la Presidència de la Generalitat. No només és una incorrecció sinó una absoluta idiotesa. Que farà vostè si en Mas és President de la Generalitat? Com negociarà les millores que calen al nostre poble com la variant i que amb el seu govern amic ha estat incapaç d’assolir?.

NOTA: Aquest article forma part de la meva col·laboració mensual amb el diari digital AraVallès.cat. Pots llegir l’article aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.