Llibert Fortuny en concert a Sant Feliu

Divendres passat vam fer un concert important a Sant Feliu. Es tracta del concert de Jazz amb en Llibert Fortuny que va omplir la plaça de força gent amb ganes d’escoltar bon Jazz.

Llibert Fortuny és una de les joves promeses del Jazz, només aquest any ha actuat al Festival de Jazz de Barcelona i al de Terrassa i ara a l’estiu actuarà al Festival de Jazz de Sant Sebastià. A Sant Feliu ens calen espectacles d’aquest tipus que donin una oferta d’espectacles culturals de nivell com el divendres. Som un poble actiu, viu i dinàmic, amb una forta capacitat de fer coses, ara ens cal a fer un esforç per cicles de qualitat com el de divendres.

És obvi que per arribar a aquest nivell ens falten recursos i també equipaments. Per exemple, la nova Biblioteca ajudarà a tenir una programació permanent de presentacions de llibres, de commemoracions de naixements d’escriptors d’activitats. La Ràdio ha estat un impulsor i difusor de moltes de les activitats que es fan a les entitats i ha esdevingut una entitat d’entitats.

És a dir, hem d’anar vestint nous serveis i equipaments que es recolzin els uns als altres i alhora treballin en una mateixa direcció. Espectacles com el de divendres potser hi haurà gent que no li dona valor, però tenir a Sant Feliu, gratuït, tot un Llibert Fortuny tocant Jazz a la plaça una nit de juliol és un luxe i denota un interès per ser un poble amb inquietuds culturals i per sortir al mapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.