L’escudella de Carnestoltes

Ahir vam celebrar un any més la tradicional festa de l’Escudella de Carnestoltes. és una festa que es remunta al s.XVIII i que incialment consistia en fer una escudella pels pobres abans d’entrar a la Quaresma. Actuament, ha esdevingut una tradició que es porta fent fa més de 30 anys. Des de fa sis l’organitza el grup sense estovalles i es fa a la plaça no com anterioment que s’havia fet al Pla de l’ós.

Ahir també vam convidar a venir a l’Escudella en Felip Puig. Penso que es una festa que ens identifica molt i que val la pena donar-la a conèixer. De fet cada any hi hem fet venir algú, l’any passat va ser en Jordi Turull i fa dos en Francesc Homs. Aquest però la invitació que vam fer a en Felip s’ha vist ebnvoltada d’una inetressada polèmica per part del PSC que ens va voler acusar de polititzar la festa. D’entrada, aquesta no ha estat la nostra intenció motiu pel qual vam anunciar l’arribada d’en Felip després de l’acte liturgic de benedicció de l’Escudella.

A banda d’això i com ja he dit és una cosa que hem fet cada any i que seguirem fent. Tothom pot convidar qui vulgui ha assistir a una festa, o no?. I tercer i més rídicul si ens acusen de politzar la festa operquè un cop dit això corren a trucar un diputat del PSC perquè pugi?. En fi misèria!.

La qüestió es que vam passar una bona vetllada, vam gaudir la Festa. En Felip va saludar a tothom qui va poder, va parlar dels temes que procupaven a la gent i sobretot, va provar l’Escudella de Sant feliu. No su la perdeu l’any vinent!

  1. Ep, Roc, amb tants il·lustres que us venen a l’escudella anual… Suposo que l’any que vé convides en Guardans, no? No, ho comento perquè m’han dit que a la seva cap de premsa li agrada l’escudella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.