Estreno col·laboració al diari digital AraVallès.cat

Avui m’estreno fent una col·laboració al nou diari digital de la comarca AraVallès.cat . Abans de la febre digital, i de què l’amic Vicent Partal em regalés un dia el bloc havia escrit periódicament en diversos mitjans: Diari de Terrassa, El 9 Nou, El Mundo, Diari de Girona… Sobretot va ser en la meva etapa com a Secretari general adjunt de la JNC. El bloc va substituir aquesta i va per tres anys que vaig escrivint periodicament en ell, i ara ja ha esdevingut un vici o un dietari públic.

Però quan em va propsar l’Eduard Mas, director de l’AraVallès de fer-hi una col·laboració mensual em va venir de gust per una sèrie de motius:

1.- És un mitjà digital, i jo cada cop valoro més la força i la capacitat que tenen els nous mitjans per trencar l’oligarquia de mitjans en paper.

2.- Perquè és de la comarca. I especialment a la nostra comarca, dominada per uns mitjans controlats políticament a través de la publicitat institucional cal que apareguin nous mitjans que trenquin aquesta oligarquia mediàtica.

3.- Perquè em proposo parlar de Sant Feliu, i així m’ho demana també el seu director. No sempre, i de fet el primer article no va del poble però de tant en tant sí. Els mitjans actuals només parlen de Mollet, Granollers i el poble d’on n’és originari el director. Com a feliuenc sé el que costa sortir al diari de paper, facis el que facis. Espero que en el digital això s’equilibri.

En definitiva que avui començo. I aquest és el meu primer article d’una col·laboració que serà mensual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.