Els tripijocs de l?alcalde

Al nostre alcalde el poble li queda petit. Va provar fa temps de tenir algun paper supramunicipal fent valer la seva majoria absoluta al sí del seu partit. Però al PSC el coneixen prou bé i és va quedar a les portes del Consell Comarcal!. Així i tot, quan un porta l’ànsia de conqueridor no hi ha qui l’aturi. Pels que llegiu aquest bloc us recomano la lectura del Setmanari Montbui de dilluns 12 de juliol de 2010. Aquesta publicació explica amb pèls i detalls l’assalt perpetrat a l’entitat Cooperativa 70 per part del nostre alcalde, Pere Pladevall i alguns il·lustres com l’exregidor Joan Puig. Que en van dir que plegava perquè no podia dedicar-s’hi i ara s’embranca a la conquesta de la Cooperativa 70.

D’entrada són reconeixibles les formes d’actuar, a les quals estem tant acostumats la soferta oposició de Sant Feliu. Per sorpresa al torn de precs i preguntes, amb un resultat legítim però dubtosament ètic, Pladevall presenta una candidatura formada per membres del PSC de Sant Feliu i de Caldes amb tota una sèrie d’avals delegats recollits amb permeditació i sense avís previ. Resultat el nostre Alcalde i l’exregidor Puig a la Junta de Cooperativa 70. A Cooperativa 70 el malestar està servit, per les formes, per l’assalt a una entitat des d’una opció política amb una clara vocació d’instrumentalització i aprofitant la baixa participació dels més de mil assosciats. Vaja com ens tenen acostumats els socialistes!.

Per qui no s’ho cregui, admento que costa, ho pot llegir al Setmanari Montbui d’aquesta setmana més avall!

Però anècdota a banda, desde Sant Feliu enns hem de fer una sèrie de preguntes:

– El nostre Alcalde no en té prou de ser Alcalde de la nostra vila que ha d’anar a emprendre aventures a la Junta d’un Cooperativa.

– És compatible estar ala Junta de Cooperativa 70 i que aquesta tingui relacions econòmiques amb el nostre consistori. (Per exemple. les plaques fotovoltàiques del Pavelló)

– No seria millor que el nostre l’Alcalde es dediqui a sanejar les malmeses finançes municipals. En aquest Ple del proper dissabte passa el pla de sanejament financer del nostre Ajuntament!.

En definitiva, tot plegat lamentable i per llogar-hi cadires!.

Us afegiexo a sota una carta d’una de les cooperativistes que explica el que va passar. Vergonya aliena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.