El ple d’ahir, la variant i el cinisme socialista

El Ple d’ahir va tornar a tenir un especial protagonisme la variant degut a una Moció dels socialistes que demanaven que l’Ajuntament felicités la Generalitat pel nou projecte de variant amb 3 carrils. Quina barra!, el nivell de cinisme del PSC a Sant Feliu està arribant a nivells insoportables, després de presentar un projecte allunyat de les nostres necessitats, de fer-ho sense el més mínim diàleg ni respecte institucional, d’haver-lo de canviar davant la oposició popular i institucional. D’haver-lo de retirar perquè el Parlament va aprovar que el Pla de transport s’hagi de debatre al Parlament i no puguin tirar-lo endavant sense consens… després de tot això ens envien un projecte que no és res més que la primera fase del de 5 carrils. Vaja que és un supositori més finet, però un supositori igual.

Però no n’hi va haver prou amb això… en Pladevall després discutir sobre el projecte va dir que s’estava complint el que ell "havia pronosticat" (ara tira cartes i te una bola per endevinar el futur, vaja almenys ja sabem de que es guanya la vida!) i que es quedaria amb tres carrils (tot i que no hodiu enlloc). Quan li vam preguntar que a on aniria els dos carrils previstos al Pla, ja que si es preveu una via de descongestió que al final no es fa vol dir que fan passar el vehicles previstos per una altre lloc. Doncs ara resulta que segons el Pladevall els faran passar per la C-17 entre Aiguafreda i el Figaró.Carai just la solució que proposava l’Ajuntament i que deia CiU i de la qual el mateix Manel Nadal va dir: "El desdoblament de la C-17 no s’havia d’haver produït mai i només posicions polítiques de consellers de CiU van portar el bunyol que ara tenim. Així, l’autovia C-17 entre Barcelona i Vic té el tram desdoblat d’Aiguafreda i el Figaró que mai s’hauria d’haver fet".

Una altra mostra de cinisme en aquest tema és que en Pladevall diu que l’acte del 13 de març era només per copsar l’opinió de la gent, que no presentaven cap autopista de 5 carrils… percepció que a jutjar per la nota del propi Terrades que era el protagonista del acte és una autèntica mentida. N’hi que no es posen vermells ni quan diuen la veritat!

  1. T ‘oblides d’explicar quan la cagues. Perquè en aquesta legislatura l’has cagat ben cagada envers a la escola bressol i al .cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.