El Parlem-ne de CiU Sant Feliu denuncia l’increment del deute municipal que ja arriba als 618?/habitant

Un dels temes més importants que destaca la publicació és l’increment del deute municipal que ja arriba als 618 ?/habitant molt per sobre de la mitja espanyola. En cinc anys d’Ajuntament socialista el deute municipal ha crescut 98 ? per habitant. Una escalada només comparable al creixement del deute durant l’administració Montilla de la Generalitat.

A banda d’aquest tema, el Parlem-ne també tracta la venda de l’aigua a l’empresa CASSA que ha fet recentement l’Ajutament i alerta de l’increment de tarifes que això comportarà. CiU denuncia a través del Parlem-ne que la venda es fa per quadrar els números de l’any 2012 i lamenta quen es vengui un patrimoni i un bé del poble per un aspecte conjuntural.

El Parlem-ne recull també alguns dels incompiments flagrants de l’actual govern municipal, com ara, la revisió del IBI i o la famosa recollida de signatures per fer una piscina. Prometre és molt fàcil però ja som a mitja legislatura i res de res!.

Per últim el Parlem-ne recull les darreres activitats de l’agrupació de CiU, així co els resultats de les eleccions al Parlament, a Sant Feliu CiU va ser la força més votada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.