El govern de la opacitat

Diu una frase “la dona del Cèsar a més de honrada ha de semblar-ho” però no és el cas del nostre Alcalde. La setmana pasada CiU de Sant Feliu de Codines hem distribuït un Parlem-ne, on entre altres temes tractem el cas del nou Cap de la policia local. L’Alcalde s’ha posat literalment com una moto per haver-nos fet ressò d’una notícia que va aparèixer al diari Línia Vallès el passat 27 de febrer en que es vinculava el nou cap de la policia local de Sant Feliu a unes pressuptes irregularitats en la tarmitació de denúncies.

Però els que ens hauíem de posar com una moto som els ciutadans, pel fet que el senyor Alcalde faci un canvi de cap de la policia ense donar cap explicació i després ens trobem amb aquestes “sorpreses”.

Pel fet que a més, a aquest nou cap i en aquesta situació se li creï una plaça de subinspector totalment inecessària per Sant Feliu i que representarà el segon salari de l’Ajuntament quan amb un caporal ja féiem. Pel fet que es modifiqui l’estructura de la policia només per interessos de partit. perquè això és el que és el canvi de cap de la policia. No és un canvi fet pensant en Sant Feliu, si no un favor entre alcaldes de PSC.

I si no només cal veure les noves notícies aparegudes aquesta mateixa setmana. Notícies que desmeteixen el rumor que ha anat extenent el nostre alcalde que les denúncies i el cas estava tancat. Aquest divendres passat, just abans del Ple de dissabte, potser per això el nostre alcalde en va passar de puntetes, Línia Vallès feia tota una notícia amb el titular “els denunciats de les pressumptes irregularitats de la policia és ratifiquen”.

Aquest fet o el fet d’habilitar la Junta de Govern enlloc del Ple per decidir el projecte executiu de l’Escola Bressol són dues mostres del sectarisme i l’opacitat que regeix el govern del Sr. Pere Pladevall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.