Curiositats electorals

Realment les eleccions municipals són les eleccions en que es pot veure el millor i el pitjor de la política junt. Només cal estar atents. Algunes curiosistats d’aquests dies:

1.- L’eslògan dels socialistes és Noves Idees: com es pot posar un slògan així quan en la majoria de llocs porten 28 anys governant?. Quan el socialistes van començar a governar a Barcelona, a Terrassa, o a Girona encara existia la URSS, el Naranjito era l’últim crit i la pesseta la moneda en curs… Noves Idees?. Crec que ja han tingut prou temps per dur-les a terme.

2.- La Mayol, amb el seu spot en plan antisitema però amb un dúplex Gràcia i el cotxe oficial a la porta i un sou que la majoria de mortals no arribarem a tenir mai. Hi ha un detall de l’espot que no té desperdici seguint amb la línia coherent del personatge, és quan imprimeix un pàgina de la web mentre parla de lo ecologistes que són… Per sucar-hi pa.

3.- A Moià, un amic d’en Pere Pladevall i company de la número tres de la llista del PSC a Sant Feliu ha fet unes banderoles amb la seva foto i al costat el lema: Moià es mereix més!. La combinació de foto i lema ho diu tot.

4.- Us recomano la web d’en Lluís Recoder l’alcalde de Sant Cugat, sobretot el vídeo d’un dia amb l’alcalde. També la del Candidat de CiU a Mataró, Joan Mora té una web complerta amb vídeos, galeries d’imatges, notícies i també el Bloc del propi candidat. Crec que són dos exemples de bones campanyes.

5.- Internet segueix sent per marcians: Encara avui hi ha tanques i banderoles de diferents partits que no inclouen la web… Per exemple les tanques dels socialistes, lema i logo. O la Mayol, les ulleres molt modernes però la tanca sense web, eco-carcamal!. Després ens parlaran de modernitat, i les forces de progrés…

6.- La candidata del PP de Caldes de Montbui ha fet un lema d’aquells que patina: Netegem Caldes. Netegem Caldes de què?. No sé en què s’ha inspirat, espero que no sigui en la propaganada electoral alemana de la decàda dels 30!.


Per últim aquests dies hem estat treballant de valent en posar en marxa el portal de les municipals, sobretot en potenciar al màxim la presència de les diferents candidatures que hi ha al territori també a la xarxa. Actualment ja hi ha més de 190 webs municipals i 155 blocs… el portal que ho agrupa tot la campanya municipal de CiU el podeu veure aquí.

  1. Molt bé Roc, aixins es parla, aixins fem país, d’acord amb tot el que has dit. Primer de tot l’inteligencia i desprès compromis. La veritat que els socialistes no tenen gaires idees i als pobles no tenen res a fer, imagina’t amb la llista que hi ha a Sant Feliu, la majoria votarà a Ciu per experiencia, perque el que són els del PSOE no tenen ni nivell. Volen enganyar la gent fentse veure que tenen la Generalitat, Diputació i es pensen que tindran l’ajuntament. Diuen moltes propostes pero aquest poble seguirà igual i les millors espectatives les té CIU, les coses es fan a poc a poc i no omplirse la boca de 20 coses o més que no es farà. A Sant Feliu encara que no els agradi continuarà sent Convergent, perque es el partit que fa poble, no com els altres.  Tinc rao Roc, oi?

    Tots a votar Ciu per anar  creixent a poc a poc, per no omplirse la boca de propostes com el PSOE. 

  2. La veritat és que la majoria d’eslògans electorals estan molt sobats. Tots són repetitius. Veig que no et motiva el "Noves idees" del PSC. És un d’aquests lemes sobats. La llista de CiU de Sant Feliu de fa quatre anys (que tenia com a cap de llista el Pineda) i diria que també hi anaves tu, portava per lema "noves idees". I tampoc eren tant noves… pq ja feia 8 anys q era alcalde… A veure el dia que tots plegats poseu eslògans que realment vulguin dir alguna cosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.