CiU presenta el projecte de nou centre de Sant Feliu de Codines

En un acte mutitudinari a Can Comas, CiU va presentar el projecte de nou centre del poble que va rebre el suport del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder

El passat dijous 5 de maig en un espai singular, l’antiga fàbrica de Can Comas va tenir lloc l’acte de presentació del projecte de nou centre del poble. Un acte que va comptar amb mé sde 150 persones que van poder veure el projecte de rehabilitació, peatonalització i pacifiicació del centre del poble que CiU defensa, i alhora el projecte de transformació de Can Comas en un aparcament municipal i un viver d’empreses i un espai per a les entitats.

 

L’acte va comptar amb el recolzament de Lluís Recoder, Conseller de Territori i Sostenibilitat que va explicar els beneficis de la vianalització del cenmntre de Sant Cugat quan ell n’era Alcalde. Recoder també va adoptar el compromís d’impulsar definitivament la variant atès que és un dels components bàsics per alliberar i pacificar de trànsit el poble i en especial el seu centre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.