Amb l’excusa del nou Parlem-ne de febrer-març

Ahir vam recollir de la impremta el nou Parlem-ne. Amb aquest nou exemplar de Parlem-ne de CiU de Sant Feliu de Codines ja portem 11 números en els que va de legislatura. És a dir una mitja de 3 o 4 exemplars l’any. D’entrada això contrasta amb els altres partits polítics com PSC o ERC, que apoltronats al govern utilitzen de forma partidista els mitjans institucionals. Sembla que no els cal fer aquest exercici d’escriure, d’informar i de ser transparents.

En quatre anys no han dit res com a partit, entre altres coses perquè no hi ha partit, ni hi ha equip. Hi ha una persona que mana i ho respon tot. A ple segle XXI en plena societat del web 2.0 anem així a Sant Feliu. Aquests quatre anys de moment, hem perdut en qualitat democràtica, i llibertat informativa. Fins i tot a la ràdio municipal ha “desaparegut” la informació política que s’ha substiuït per un magazine burlesc fet pel President de la Comissió de Festes. A l’edat mitja aquest paper també existia a les Corts Reials i també feia riure al poble, mentre el poble passava misèria. Però no estem a l’edat mitja, i estem en un moment en que cal molta llum i informació transparent per saber com els nostres recursos públics s’utilitzen per sortir de la crisi, per fer front als reptes d’un futur que s’ha complicat extremadament.

I d’això parlem al Parlem-ne, de la crisi, del pressupost de 2010, de les al·legacions que hem presentat i les peticions que hem fet i no se’ns han respost. Es podrà estar d’acord o no amb el que diem, però el que no es pot negar es que tenim la il·lusió de canviar les coses. De que hem demostrat al llarg d’aquest 3 anys d’oposició que som gent seriosa i treballadora, que som un equip compacte i que per més pals que ens posin a les rodes per fer la feina que ens ha encomanat el poble mirarem de servir-lo i fer-la el millor que sabem.

Aquest onzè Parlem-ne va per tots vosaltres, per posar llum allà on alguns i volen ombres..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.