A Sant Feliu li cal un nou centre… i un govern amb projecte.

El Parlem-ne Maig que aquests dies estem distribuint pel poble torna a centrar l’ateció en la delicada situació econòmica en que es trova l’Ajuntament amb només dos anys de nefasta gestió d’un govern socialista que va a salt de mata.

Els comptes de 2009 són el tercer informe negatiu de la Secretaria interventora -tots els comptes de la legistaura han estat informats negativament!-i mostren un alarmant romanent de tresoreria negatiu de 750.000 € sobre un pressupost de 6 milions anuals. L’alcalde ho justifica amb el context econòmic, però davant d’aquest context el que cal és una major asteritat i una gestió acurada.

Per si fos poc aquest romanent de tresoreria negatiu s’ha generat sense que al poble hi hagi hagut la trasformació que es prometia -el canvi necessari era el lema- ans al contrari a quasi tres anys de legislatura la gestió Pladevall es resumeix a les obres realitzades gràcies als ingressos extres dels Fons Estatal d’inversió Local, és dir l’Escorxador i el Centre Social que s’ha inaugurat avui amb un retard de 4 mesos.

Però al poble li cal una transformació de debò si volem seguir essent un poble viu i no un poble dormitori, tendència irrefrenable a la que ens arrosega l’actual equip de govern. Per aquest motiu al Parlem-ne també expliquem la visita que ens va fer l’Alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder [Bloc], amb qui vam compartir la necessitat de crear un centre urbà que sigui un punt de trobada i no un lloc de pas com ara. La necessària reforma de la plaça i la peatonalització del centre serà una de les prioritats d’un futur govern de CiU a la propera legislatura.
Sant Feliu és un poble que li cal un nou cor comercial, social i polític. Un autèntic Fòrum en el que l’equip de CiU ja hi estem treballant.

Aquesta si seria una autèntica transformació i la forma d’aprofitar uns recursos públics cada cop més escassos que ara s’avoquen en fer pedassos sense solta ni volta, i fer créixer la despesa municipal amb la contratació a dit de personal.

Finalment al Parlem-ne també tractem de nou el tema de la variant, una variant que se’ns va prometre el 2005 i que el l’any que vinent s’havien de concloure les obres, i que el nostre Alcalde amb governs amics arreu ha estat incapaç de desencallar. Aquesta també serà una prioritat si a la tardor CiU arriba a la Generalitat. Ara això si, la C-59 segueix essent una de les carreteres més perilloses del país, i la solució de la Generalitat socialista ha consistit en posar 3 radars en 15 Kilometres. Un fet que també denunciem al Parlem-ne de Maig.

Fora el mal govern!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.