Perquè no m’agrada que guanyi Espanya

Sóc dels que no m’agrada que guanyi Espanya, no per res, de fet em m’hauria de ser indiferent que guanyés Espanya o Alemania. Nosaltres, ahir no ens hi jugavem res. Almenys és el que jo penso. Em seria totalment indiferent si no fos per l’onada de nacionalisme espanyol que desfermen aquest tipus de celebracions: el toros, les banderes precontitucionals, alguns càntics que es podien sentir ahir en alguns carrers amb l’excusa de la victòria de la roja: “Barcelona coto nacional”, o “Carod os engaña esto és Espanya”. Les editorials d’alguns diaris que ja confonen el futbol amb un referèndum per l’autodeterminació. I el futbol d’entrada és futbol, és que la piloteta entri o no, i són 11 millonaris darrera una pilota.

No m’agrada que guanyi Espanya perquè es posa en marxa tota la brunete mediàtica per exaltar i també per silenciar, sino aquí us adjunto un comunicat que no podreu veure a cap telenotícies ni català, ni espanyol però que és real:

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han realitzat aquesta passada matinada 91 actuacions per apagar incendis urbans. La majoria d’aquestes actuacions han estat concentrades entre les 00.00 i les 02.00 hores, període de celebració de l’obtenció del títol futbolístic de l’Eurocopa per part de la Selecció Espanyola. D’aquestes 91 sortides, més de 80 han estat per apagar focs a contenidors d’escombraries. A la Regió d’Emergències de Girona s’han dut a terme 8 actuacions, a Lleida 3 i a Tarragona 6. A la Regió d’Emergències Metropolitana Nord s’han fet 44 sortides (15 de les quals a Terrassa), mentre que a la Sud s’han comptabilitzat 22 actuacions. A la Regió d’Emergències Centre s’han realitzat 7 actuacions per a focs urbans i a les Terres de l’Ebre només 1. Hem de descatar que cap persona no ha resultat ferida a conseqüència d’aquests incendis.

Cerdanyola del Vallès, 30 de juny de 2008 06.52 hores

Algú s’imagina com hauríen obert els Telenoticies si això hagués passat amb motiu de la diada de l’11 de setembre?. Per això no vull que guanyi Espanya, si no que facin el que vulguin perquè no va amb mi.

2 pensaments sobre “Perquè no m’agrada que guanyi Espanya

  1. Totalment d’acord. A mi per no agradar no m’agrada ni el futbol, però tot s’ha de dir i amb les seleccions catalanes probablement m’interessaria més. Serà qüestió de seguir insistint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*