Sant Feliu de Codines-Montserrat 2.0

Divendres a les vespre a les 10, un grup de Sant Feliu van marxar cap a Montserrat des de la plaça de Sant Feliu sota la pluja. Jo m’hi he afegit a la matinada a la serra de l’Obac. És un costum i tradició força arrelat a Sant Feliu i diverses colles, en arribar la primavera organitzen aquesta sortida. Ahir la beneida pluja va fer més difícil la travessa.

Es fa una mica dur i cansat, però té les seves satisfaccions, la nit atravessant el bosc fins arribar a Sant Sebastià de Montmajor, la coca i el vi bo de la barraca del boter al Pla dels Ocells. La taronja ja ben entrada la nit a Sant Feliu de Racó, l’Esmorçar i sortida del sol a la Serra de l’Obac, el camí dels romans arribant a Monistrol que se’t fa etern i finalment el trencames final de l’ascens a la muntanya de Montserrat. No sé si per la pluja o què però aquest any a les 12 del matí ja érem a dalt!.

Aquest any, a més, els que heu volgut heu pogut seguir el tros de travessa que he fet a través del meu meu twitter. Amb la intenció de concertir la travessa en 2.0.

  1. Sento dir-te que… “tan de bò caigués el dilubi universal!!” jajajaja però com que segurament no caurà, no dubtis de que faré alguna que altra ullada al twitter.

    Salut!

    Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.