Blocs i política

A mig matí hi hagut a les Jornades de la Catosfera la taula sobre "blocs i política". El primer a destacar és l’habitual campana del PP que com és habitual en aquests fòrums quan arriba el moment anul·la. També m’ha avorrit soberanament la Lourdes Muñoz [Bloc] amb el discurs facilongo sobre la xarxa i el que representa i power point ple de faltes en català adhuc d’en Montilla. A més cop ha acabat de fotre’ns el rotllo sobre participació s’aixeca i se’n va a fer una entrevista mentre la resta de la taula intervenia. Bravo noia, potser fas un bloc però no has entès res.

En Carles Puigdemont [Bloc] m’ha agradat molt, primer perquè m’hi uneix una afinitat ideològica evident, però sobretot perquè és un blocaire complert que després ha esdevingut polític. Ha deixat de banda els tòpics i ha parlat clar i explicant les eines que usa i perquè les usa. En Ridao [Bloc] ha fet de candidat a les generals i ens ha tret els programes i ha fet el que ja es habitual en ERC, veure qui la té més llarga. En Raul Romeva [Bloc], m’ha agradat se’l veu un tio sense pretesions, ha dit que era usuari i ha parlat de la seva experiència. Però d’això es tracta no, en una trobada de blocs?.

Una anècdota que ha estat curiosa ha estat TV3, ha entrat a gravar la Lourdes Muñoz (PSC), ha sortit mentre xerraven la resta, i ha tornat ha entrar quan parlava en Joan Ridao (ERC) . Poster és una explicació del perquè calen blocs per donar els punts de vista que la TV3 plural ja ni grava.

  1. Roc, gràcies pels teus mots sobre la meva intervenció. Tens tota la raó amb la teva darrera frase: calen blocs per donar punts de vista que els mitjans convencionals oculten. Comparteixo el que dius de Raül Romeva. Em va agradar el to i que fos fidel a l’encàrrec que se’ns va fer: parlar de la nostra experiència com a blocaires, per si és de l’interès dels que assisteixen a la trobada, i no pas pretendre explicar amb un power point d’ESO què és la blocosfera catalana tenint de públic els millors blocaires del país…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.