Artur Mas respon. Una aplicació participativa amb Google Moderator

Dimarts passat en el marc de la DOC session sobre innovació vam posar en marxa una eina que té la virtut de ser el primer cop que em consta que s’hagi emprat mai aquí. Es tracta del Google Moderator, una eina participativa de Google ja s’ha emprat en el seu dia tant Obama amb les OpenQuestions, com Cameron a les recents eleccions britàniques.

Artur Mas respon és el nom que hem donat a aquesta eina. La idea és que qualsevol usuari pugui preguntar a Mas qualsevol cosa i alhora aquestes preguntes s’ordenin a través de les votacions dels participants. La idea també que el mateix Mas respongui les 3 preguntes més votades a la darrera Doc Session sobre Nació que tindrà lloc el proper 15 de juny. Tot i que la idea és acabar responent-les totes d’alguna altra forma.

Resultat de l’experiència del Google Moderator:

Us afegeixo un vídeo que hem editat avui 17 de juny de 2007 amb el resultat de les resopstes que Mas va donar a les preguntes fórmulades a través del Google Moderator. Al final en 6 dies van haver-hi 40 preguntes, i 595 vots i hi han participat 99 persones.  Crec que ha estat una experiència participativa reeixida per ser el primer cop que l’aplicava un partit polític.

Se n’han fet ressò:

Xavier Peytibi [Bloc]: Artur Mas responde

Albert Medran [Bloc]: CiU: per Ipad, Mas i Iphone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.