Bloc d'en Robert Mora

Reflexions, opinions i estats d'ànim.

L’ABDICACIÓ DE JOAN CARLES?

Sense categoria
Maniobres del PSC per salvar els mobles.

Des del primer moment que vaig escoltar la noticia que Pere Navarro demanava l’abdicació del Rei a favor del seu fill el Príncep Felip em va semblar una proposta arriscada i intel·ligent.

Intel·ligent però des del seu punt de vista i en clau interna catalana. Com pot el PSC mantenir la seua posició política a Catalunya arrenglerat amb el PP i CIUTADANS si no fa un moviment que legitime la seua posició? Proposta demagògica per descomptat però valenta i arriscada -i que sap destinada al fracàs-.

La demanda d’abdicació de JOAN CARLES a favor del seu fill va acompanyada, millor dit, HAURIA D’ANAR, de canvis constitucionals que fessin possible en l’horitzó la proposta d’un estat federal que defensa el PSC, (que tampoc arribarà a rams de beneir, i això ho sap perfectament Pere Navarro) amb la qual cosa pot desactivar una bona part de l’electorat català que ara s’està allunyant perillosament del PSC i recuperar-lo per la seua proposta unionista/federalista davant dels auto-deterministes del DRET A DECIDIR.

Clar que es una jugada distractora tal i com Partal diu al seu article. El que crida l’atenció és la estultícia del PSOE (o estan fent-se els babaus?) que no s’entera i del ‘catxotxes’ d’Alfonso Guerra que sembla que està caqueja.

Que no ens emboliquen, ni a espanyols ni a catalans. Allò que cal són una República Espanyola i una República Catalana i deixar-nos de Monarquies heretades a base de cop d’estat i que no aprofiten més que per embolicar la troca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.