Consultes

Avui, la segona tongada.  La cosa, en general, ha afluixat. Cal dir que a les Terres de l’Ebre ha estat tot un exitàs i que, qui hauria dit que als pobles del Baix Llobregat s’hi aconseguiria un 21% de la població?

Les consultes del 13D, van ser un annexionament del que havia passat a Arenys de Munt. Van ser el fill acabat de néixer. Ara les consultes s’han fet grans i comencen a caminar, i ja no són ell fill agafat de la maneta del pare, sinó que ja són aquell adolescent que comença a avançar sol, i veu que no tot són flors i violes, que la vida és bonica però a vegades complicada, però que malgrat tot, vol lluitar perquè sigui victoriosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Consultes

  1. Salvador Molins i Escudé diu:
    Ja som 250.000 els independentistes decidits per la Independència!
    i seguim augmentant !!!

    Salvador Molins, Berguedà.

  2. Salvador Molins i Escudé diu:

    Ja som 250.000 independentistes decidits per la Independència i molt aviat encara serem més!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*