DE TOT i DE RES

pensaments, raonaments i altres coses

Referendejant

Publicat el 14 de setembre de 2009 per rmc

Entre ahir i avui he anat mirant videos i videos i he anat llegint noticies i noticies. En el fons tot és el mateix, i per més que diguin, a els que ho vam viure, no ens canviaran el pensament ni l’ opinió.
Mentre mirava tot això m’he adonat que el més interessant no eren els videos en sí, sinó els comentaris d’aquests. És espectacular la reacció que creen. Indignació, odi, insults… i és que com volen que siguem espanyols amb frases com “los nacionalistas soys unos ignorantes y unos imbeciles”…. que encara no han entès que si algú t’odia no pot voler estar amb tu? no és un principi de país ni de govern, és un principi de persones… Però curiosament, ja no m’immuten…. ara ja, els dono per inútils, ja poden anar predicant, el mecanisme ja està en marxa!
Però mentre veia aquests videos i aquests comentaris, he recordat una frase que vaig sentir ahir mentre esperàvem impacients els resultats de la votació: “CiU botiflers”. No és que CiU siguin sants de la meva devoció, més aviat just el contrari, però aquesta és la frase que m’indigna més de totes i que més m’encén! Què és el que no han entès aquesta gent?? Ahir CiU recolzava la independència! Els recordo que CiU va recolzar en tot moment el referèndum, amb suport al Sí! On som? Que ja no sabem qui són els nostres enemics?? Els nostres enemics ja havien vingut i ja havien marxat!!! Que no se n’adonen que els que erem allà esperant, fóssin de CiU, de ERC o de la CUP, tots esperavem el mateix! La victòria del Sí!
I és que aquest és el gran problema! Perquè molts catalans encara no entenen que és l’unió la que fa la força? Per ser independents necessitem que tothom hi estigui a favor, que tothom li doni suport, i deixem-nos estar de tonteries home! Anem cap a la independència i després ja parlarem de diferències! Si realment volem ser independents o ens unim tots per la mateixa causa i ens oblidem del demés, o estem morts abans de començar.
Necessitem ser els defensors de la terra, necessitem segar cadenes, necessitem un bon cop de falç!
Necessitem estar units i fer més força que mai!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.