Diplomàcia a la fresca

segon programa
Com dèia a l’altre post, la setmana passada vam començar programa. Doncs aquest dissabte, 2a edició!
A les 10, quan vam començar, ens vam embolicar una mica… Erem molts a l’estudi i a més va venir la sra. Enriqueta i la Cristina que ens van portar uns magnífics pastissos (ja veieu que ens cuiden molt), però clar erem masses! però bé, ens en vam sortir! (quin remei sinó!).
Diria que a l’altre post no ho vaig explicar, però fem una secció, que es diu l’apunt diví, que ens aporta en Bernat Dedéu i que aquesta setmana va ser d’allò més divertida. Després vam continuar am la tertúlia, l’entrevista amb l’Alba SantMartí, la guerra de sexes, la borsa de l’amor i l’entrevista musical. Aquesta setmana, els Filippo Landini! Va estar molt bé, llàstima que vam tenir poca estona, perquè vam tenir alguns entrebancs…
Bé si ens voleu escoltar en directe, www.radioarenys. cat, cada dissabte de 10 a 1.30, i si voleu sentir el que ja em fet, només heu de clicar aquí:
http://www.radioarenys.cat/?p=programa&n=28

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*