DE TOT i DE RES

pensaments, raonaments i altres coses

Vivències

Publicat el 13 de juliol de 2009 per rmc

Festes i nou programa
Aquesta setmana han sigut festes al meu poble. Vam encetar la gresca el dimecres amb la cantada de completes (http://www.youtube.com/watch?v=Is3ARbhDTHM&feature=related), seguit de la traca, botifarrada, el Belda i el conjunt Badabadoc i Miquel del Roig. Tots dos grups van estar molt i molt bé, però el que més va animar el cotarro va ser Miquel del Roig, que com l’any passat ja va fer, es va plantar durant més d’hora i mitja dalt de l’escenari per versionar cançons amb la temàtica més actual i per cantar-ne d’altres que tots coneixem.
El dijous, dia de St Zenon, i de festa oficial, va ser tarda gegantera, on vaig tenir l’honor de portar la Carmeta, i on tots els geganters estrenavem la nova equipació!
El divendres, barraques. Dorian, Eina i Soweto. Els primers, magnífics, una barreja entre psicodèlia, pop, rock… Eina, una reedició d’inadaptats, fet que els comporta experiència als escenaris, però que després d’algunes converses de cafè, he descobert que a molts els va fer marxar de la festa. Per últim Soweto, grup que no vaig poder escoltar amb gaire deteniment, ja que estava servint a les barres, però que prenen l’estil jamaicà i el saben transmetre, fet que va fer que la nit acabès d’allò més bé.
L’endemà, dissabte, estrenavem programa! A ràdio arenys (www.radioarenys.cat) a partir del dissabte passat i fins el 12 de setembre, hi farem un programa magazine de 3 hores i mitja.
Tot plegat va començar a les 10, amb les noticies del dia i la tertúlia, on ens sorpreniem de que esquerra s’hagués plantat amb el finançament,… però ja veieu el que ha durat…. a les 11 vam repassar l’agenda de St Zenon i vam passar a l’entrevista sèria… Vam entrevistar al Sr. Josep Robirosa, tota un icona! Va estar mot bé, i se li han de donar les gràcies perquè va estar molt atent i va ser una conversa d’allò més entretinguda!
A les 12, en Maiol, va agafar la via en pas i se’n va aanr a voltar pel mercat, a arreplegar tot aquell qui trobava i fer-li unes preguntetes. Mentrestant des de l’estudi, començavem la guerra de sexes, amb la qual no vam guerrillar gaire, i mentrestant fèiem connexions amb en Maiol, que ens va trobar la nostra primera candidata per a la borsa de l’amor (espai en que tu pots deixar el teu perfil i nosaltres et busquem la parella ideal, regalant-te un sopar) .
A última hora, música. Aquesta setmana, Narcís Perich i la Caravana de la bona sort (www.narcisperich.com) que estan fent una ruta per totes les capitals de comarca de Catalunya i que aquest dissabte, tocaven a la nostra, el maresme!
Tot plegat, i tot i que la veritat és que no ho teniem del tot lligat, va anar prou bé, la setmana vinent més!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.