RIVOULMORUM:

De tot un poc.

28 de juliol de 2018
0 comentaris

LLUM SOBRE LES TENEBRES DE LA PRIMERA ÈPOCA DE LA VILA DE RIUDOMS

Sia a tothom notori que des del  prop passat  dijous  26 de juliol és possible, per aquelles persones interessades en la Història de la vila de RIUDOMS (Baix Camp),  descarregar en format digital (PDF) l’obra que porta per títol:

que poden trobar clicant en el següent enllaç:

https://independent.academia.edu/JordiMorellóBaget

Aquesta publicació digital és d’accés lliure tal i com escriu, en el proemi de la mateixa, l’autor “Cal fer avinent que aquest llibre és d’accés totalment lliure, per bé que es troba protegit per drets d’autor. Tothom pot descarregar-se’l i imprimir-ne la part que vulgui. L’única condició que es demana és tenir cura de citar l’obra de forma apropiada. Tal com segueix: Jordi Morelló Baget Estudi sobre la gènesi d’un senyoriu  camptarragoní: Riudoms i el seu terme, des dels orígens fins a mitjan segle XIV, edició de l’autor, Reus, 2018.

El pròleg d’aquesta publicació digital és fet per la senyora Maria Bonet Donato, qui és professora titular de Història de la UNIVERSITAT ROVIRA i VIRGILI amb acreditació com a catedràtica. La seva branca històrica és la Història Medieval.

La importància de l’obra d’en Jordi Morelló queda ben palesa en el primer paràgraf del pròleg, escrit per la professora Bonet, que tot seguit transcric:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!