¿lo cuálo?Ben bé, si per alguna cosa m’ha
servit haver de patir les demostracions de testosterona rància i d’eufòria
patriotera d’aquests darrers dies, ha estat per confirmar que jo no hi tinc res
a veure amb aquest món de rojigualdas, toros i pollastres que ha envaït
els carrers presumint de mala educació. L’acudit d’avui d’en Forges ho expressa
molt i molt bé. No sé si n’hi ha per plorar, però és ben trist…

Aquesta entrada ha esta publicada en Castells de cartes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a ¿lo cuálo?

  1. Futbol diu:

    Em considero anacionalista i per aixo estic d’acord en el que dius, em sento igual de lluny dels rojigualdos  que dels que defensen les seleccions catalanes com qualsevol altre mostra patriotica, haver nascut a un costat d’una ratlla inexistent, traçada per algu que va conquerir territoris per la força segurament robant, violant i matant, per ambició, no fa que ningu s’hagi d’odiar per estar a l’altre costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*