Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

10 de maig de 2018
0 comentaris

En Quim Torra, feina per endavant

Feia molt de temps que, per feinetes personals, o qualsevol altra cosa, no podia atendre el meu bloc amb vostès.

I m’he assabentat que el nostre President Puigdemont proposa com a candidat per ressuscitar la Generalitat segrestada pels colpistes del 155 al Quim Torra, un senyor que jo no coneixia, potser perquè és molt discret, i no és pas dels polítics que sempre son als mitjans a totes hores, tot i per sortir al Sálvame.

Amb una Catalunya que sobreviu com pot (les pàgines de Filmin.cat, ara necessita de patrocinadors externs perquè la subvenció de la Generalitat no hi arriba ara, o és petiteta, per exemple), o la nostra TV3 en mínims i sense sèries pròpies, llevat de la sèrie diària (que no m’interessa gaire, per cert, malgrat els seus excel·lents actors), ens cal ressuscitar, i amb intel·ligència, no pas amb rauxa. Els unionistes, dins la seva obsessió, no saben com a continuar, o sortir-ne del carreró sense sortida on ells mateix s’han ficat.

Feina per endavant, tindrà el nou President, i encara més si algun dia poden tornar els exiliats, entre ells el President Puigdemont, i els empresonats, tots a casa seva. Volem, primer de tot, una Catalunya com la que funcionava com un rellotge suís (encara millor dit), abans dels fets de fa sis mesos.

Sé que, com ara és costum, només parlaran de les coses que ell va dir a Twitter, però quan ets dins un càrrec de responsabilitat com el President de la Generalitat, aquesta rauxa que tenia s’esdevindrà moderada, per així governar per a tots els nostres paisans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!