Taller de lectura de poesia a la Fundació Pujols

En un post anterior explicava el Taller de lectura de poesia A VIVA VEU que farem a la Fundació Francesc Pujols de Martorell durant el mes de juny. Doncs bé, he de dir que de seguida vam tenir una colla de persones matriculades per participar-hi, però també vull recordar que encara queden algunes places lliures. Per tant, si en algun moment us heu plantejat apuntar-vos, encara podeu fer-ho posant-vos en contacte directament amb la Fundació o bé trucant al telèfon 937751047

I si encara tinguéssiu dubtes, en aquest enllaç podeu escoltar un parell de talls de veu de l’entrevista que van fer-me sobre el taller a Ràdio Martorell i en aquest fulletó s’explica com anirà el taller. Animeu-vos, encara hi sou a temps!  

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.