Cupressus sempervirens

Ricard Garcia

A l’Ull de peix

Lluny de lamentacions que no duen en lloc, una colla de manresans van endegar fa uns mesos  l’Ull de peix, i com un ull de peix miren cap a totes bandes, sense deixar-se res, per portar al cafè-teatre La Peixera artistes de diferents àmbits, barrejar-los i posar-los ben a prop del públic perquè ensenyin el que fan i s’expliquin.

Doncs bé, demà diumenge 3 de març a les 7 de la tarda es farà la 2a edició de l’Ull de peix, en la qual podreu compartir experiències amb en Lluis Llumà (mosaics), l’Aroa Vivancos (il·lustradora), la Cia. Mag Ian (màgia), el grup Dips (música) i amb mi, Ricard Garcia, que llegiré una mostra de la meva poesia i us explicaré el que volgueu.   

Si sou a prop de Manresa i no se us acut una manera millor de passar l’hora tonta del diumenge, veniu a escoltar-nos. Estrenarem junts el març amb un bon còctel d’artistes. Us esperem a La Peixera de Manresa!

Publicat dins de Agenda | Deixa un comentari

  1. Que visca la conjunció de creativitats. Que tingueu una feliç i enriquidora vesprada de diumenge. No hi ha res per combatre les hores tontes com donar bons motius per mantenir la vista, i tots els sentits alerta. Salut i sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.