Cupressus sempervirens

Ricard Garcia

L’agenda de ‘El llibre que llegies’

Ara que ja fa uns dies que el llibre corre i es pot trobar en algunes llibreries (i si no, sempre es pot encarregar), toca defensar-lo fent una feina que a mi em resulta molt agradable, que és anar a trobar els lectors per presentar-lo i parlar-ne. Convençut, doncs, que el cara a cara és una de les millors maneres d’escampar la llavor de la poesia, m’hi llenço. De moment aquesta és l’agenda de presentacions de El llibre que llegies:

27 d’abril: Entrega del llibre als guanyadors dels Premis Vila de Martorell 2011 i signatura d’exemplars. El Progrés de Martorell a partir de les 9 del vespre.

4 de maig: Presentació del llibre a càrrec de Josep Anton Lafuerza i lectura de poemes. Fundació Vallpalou de Lleida a les 6 de la tarda.
25 de maig: Presentació del llibre a càrrec de Josep Maria Pinto. Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida a 2/4 de 8 del vespre.
1 de juny:  Presentació del llibre a càrrec de l’Anna Roig. Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia a les 8 del vespre,
6 de juny: Presentació conjunta de Vetlla de Jordi Llavina i El llibre que llegies de Ricard Garcia a càrrec dels autors. Llibreria Aqualata d’Igualada a les 8 del vespre.
8 de juny: Presentació del llibre a càrrec de Ferran Balanza. Espai Muxart de Martorell a les 8 del vespre.
14 de juny: Presentació del llibre a càrrec de Vicenç Llorca. Vins i Divins de El Masnou a les 8 del vespre.
A banda d’aquestes, s’estan programant dues presentacions i lectures més per aquest estiu. Una es farà a Sant Llorenç d’Hortons en una data encara sense determinar i l’altra a Castelló d’Empúries pels volts del dia de Sant Llorenç. Si algú altre estigués interessat en fer una presentació o una lectura, només cal que m’escrigui un correu o em deixi el seu en els comentaris i en parlem. Segur que ens posem d’acord de seguida.

Publicat dins de Agenda | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.