A ‘Poetes de Martorell’


Fa unes setmanes, en Josep Díaz del grup TIM Teatre em va convidar a participar en el programa Poetes de Martorell. Aquest és un programa de poesia que ell mateix realitza per Ràdio Martorell i en el qual s’hi presenta cada setmana un poeta vinculat a aquesta vila. Divendres passat es va emetre el 16è capítol i em va tocar a mi.

El programa comença amb una breu presentació i conversa amb el poeta convidat, però  de seguida es dóna pas a la segona part, en la qual es pot escoltar una mostra de la seva poesia. Si us ve de gust escoltar les paraules d’en Josep i els poemes que vaig triar i recitar, ho podeu fer a través d’aquest enllaç. Gràcies Josep!

Aquesta entrada ha esta publicada en En veu alta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a A ‘Poetes de Martorell’

  1. Victòria diu:
    16 minuts deliciosos, versos, alguns , que són records compartits a una memòria que no és teva ni meva, sinó nostra, del nostre país i el nostre temps. L’esperança de l’altre-a, la pau genuïna de les coses de la vida, la natura que compareix constant… tota la resta és mentida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.