Cupressus sempervirens

Ricard Garcia

Premi Vila de Martorell 2011

Estic content i ho vull compartir amb tots vosaltres. Aquest matí m’han trucat per dir-me que el jurat de la XXXVIa edició dels Premis Vila de Martorell, composat per Jordi Julià, Rosa Lentini, Susanna Rafart, Cèlia Sànchez-Mústich i Alex Sussanna, ha decidit atorgar el premi de poesia catalana al llibre que jo hi presentava.

Es tracta d’un llibre que havia estat finalista als premis Carles Salvador de València i Joan Alcover de Palma, però finalment serà a Martorell que prendrà cos quan es publiqui, pels volts de Sant Jordi de 2012, amb el títol amb què va néixer, El llibre que llegies, en lloc del nom provisional amb què ha estat presentat a concurs.

L’entrega del premi es farà el 22 d’abril al vespre, coincidint amb la presentació del llibre País de vent de Jordi Llavina, guanyador en l’edició del 2010.


  1. L’enhorabona, Ricard! Però he de dir que la notícia no em sorprèn gens: quan un fa poesia com la fas tu, els premis i els reconeixents vénen l’un darrere l’altre. ¿Oi que podrem fer un tastet del llibre en el teu blog?

  2. Ricard, llegeixo aquesta excel·lent notícia a Dublín, on passo uns dies a l’ombra de Yeats, Joyce & Co. La meva enhorabona més sincera. Jo també espero un tastet del llibre, però sobretot la publicació.
    Una abraçada irlandesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.