Presentació de ‘Poems&Blogs. Poetes a la xarxa’

Tot i que ja se’n va fer una el mes de maig a Vilafranca del Penedès, demà dijous 1 de juliol es fa una nova presentació del llibre Poems&Blogs. Poetes a la xarxa a la llibreria La Central del Raval (carrer Elisabets, 6. Barcelona) a dos quarts de 8 del vespre.

Aquest llibre, que va ser ideat i infantat com un recull de blocs poètics pel Santi Borrell i la Violant de Bru, aplega una mostra força heterogènia de poetes que a més de fer servir altres suports també han recorregut a internet per mostrar la seva obra.

Concretament, al llibre s’hi poden trobar els enllaços corresponents als 33 poetes de l’antologia, una breu biografia de cadascún, la valoració que en fan de la seva experiència a internet i una mostra de la seva poesia.

Els 33 no hi serem perquè no és fàcil ajuntar-nos a tots, però sí una bona colla. Si us ve de gust conèixer el llibre i xerrar una estona amb nosaltres, hi sou convidats!

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.