Cupressus sempervirens

Ricard Garcia

Els xiprers del cementiri de Masquefa

No fa gaire estona que en Francesc m’ha proposat participar en un dels recitals que organitza el blog Amics arbres-Arbres amics, concretament el que té com a motiu central els xiprers. Encara no havia acabat de llegir el seu correu que ja havia decidit que sí que hi participaria, i no només per la raó evident que té a veure amb el títol del meu bloc, sinó també perquè en un dels meus poemes hi apareixen els xiprers del cementiri de Masquefa, poble aquest on es farà el recital.

El poema al qual faig referència és una petita prosa poètica que vaig penjar a Castells de cartes l’abril del 2007 i que després es va publicar a La catosfera literària 08. La podeu llegir aquí, però avui us proposo que l’escolteu en el vídeo que encapçala aquesta entrada, corresponent al recital que vaig tenir la sort de poder fer acompanyant la Montserrat Abelló al Parc d’Olèrdola el 18 d’octubre de l’any passat.


  1. Quina noicia tan bona, Ricard!Unir Cementiri de Masquefa, on hi ha el meus morts, la teva paraula i el record serà tot un plaer de vida!

    Rosa

  2. Encara ningú ens havia ensenyat a viure – dius – que ve la mort i ens mostra el secret de la vida: una oportunitat impagable i efímera.

  3. Hola Ricard,

    Sòc en Daniel Gutiérrez, antic alumne teu a l’Intermunicipal de Sant Sadurní. Bé no se si t’enrecordes de mi.

    M’he endut una gran sorpresa quan repassant coses de Masquefa, he llegit i escoltat el teu poema “Els xiprers del Cementiri de Masquefa”. Si, si.. quina gran sorpresa.

    Bé, només volia comentar-t’ho i espero que ens tornem a veure a Masquefa o en qualsevol altre lloc.

    Salutacions!

    Daniel Gutiérrez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.