Autodeterminació

Em miro i em toco. Miro el que m’envolta i tot ho escolto. Em penso i m’anomeno; i proclamo que entre totes les coses i entre totes les ànimes i les seves dites, jo sóc -només i sense cap mena de dubte- la meva pensa i els meus actes, la meva veu i els meus silencis.
Aquesta entrada ha esta publicada en Els contorns del xiprer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Autodeterminació

  1. F. Xavier Simarro. diu:

    Fins avui no he llegit que et van concedir el premi de poesia de Sallent. Enhorabona i per molts anys!

    F. Xavier Simarro.

    Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.