Entrevista a l’aMartorell

Fa tres o quatre setmanes, l’Assumpta Mera em va proposar
entrevistar-me i jo hi vaig accedir encantat perquè m’oferia la
possibilitat de parlar de la meva poesia. L’entrevista es va publicar
abans d’ahir a l’aMartorell
i encara que…

Aquesta entrada ha esta publicada en Castells de cartes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Entrevista a l’aMartorell

  1. Victòria diu:

    un poc a passar-me, per les festes i les vacances de tardor…i hem trobo l’entrevista en la que ens parles “a la frontera de la pell”…. de vida i literatura, de companys de viatge i de cultura, dels teus poemes i de paraules, del fet de llegir. Prenc nota del llibre “L’obra i la por” d’en Pere Jaume. .. I gràcies per citar-me com amiga, tot un plaer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.