EL REGISTRE DE SOBÀKEVITX

EL REGISTRE DE SOBÀKEVITX

El registre de Sobàkevitx impressionava perquè era extraordiàriament complet i detallat: no s’havia passat per alt cap de les lloables qualitats de cada serf: en un deia "bon fuster", en un altre havia afegit: "assenyat, no beu". S’assenyalava també la circumstància de qui era el pare i la mare, i quina conducta havien observat aquests dos; n’hi havia un, només, un tal Fedótov, sobre el qual havia escrit: "no se sap qui és el pare, va néixer de la criada Kapitolina, però té bons costums i no és lladre".

                                   NIKOLAI VASSÍLIEVITX GÓGOL (St Petersburg, 1840)

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*