LA DESAPARICIÓ AL LLEGIM OKÈ?

Primer de juliol poètic al Llegim Okè? de Ràdio Castellterçol (107.0 FM)

El programa que condueix Pilar Gili ha preparat, amb en Josep Piella, una selecció de poemes que encoratgen i evoquen esperança: poemes de Walt Whitman, Mario Benedetti, William E. Henley i Marianne Williamson.
Fem un breu homenatge a la nostra gent gran amb un poema del propi Piella: “Confesiones”, del poemari “Permiso para vivir”.
En el mateix programa entrevistem Ricard Mirabete que acaba de publicar un nou poemari: La desaparició, a Editorial Tanit. Un llarg poema fragmentat o una sèrie de breus poemes aforístics que funcionen com un conjunt.

ENLLAÇ:  LLEGIM OKÈ?

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.