TORNA EL POETES IMPOSSIBLES!

Dissabte 9 de novembre va arrencar un any més el cicle de poesia Poetes Impossibles que celebrem un cop al mes a la llibreria La Impossible, de Barcelona.
En aquest recital de novembre vam comptar amb els poetes Stefano M.Cingolani Carla Fajardo, que presentaven novetats poètiques. Dos poetes amb una proposta singular i ben travada. Dos poetes irrepetibles!

 

Enllaç: https://www.laimpossible.cat/poetes-impossibles

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.