DE PENITENTS A DESEMPARATS

 

de penitents a desemparats

 

Presentació del llibre De Penitents a Desemparats (com dos carrers de Barna), escrit a quatre mans per David Caño i Ricard Mirabete, amb fotografies en blanc i negre de Carles Mercader. L’ha publicat l’editorial La Garúa, al segell Tanit Poesia.

És un poemari que assaja la fragmentació i una multiplicitat de personatges. Hi ha un argument i hi ha monòlegs teatrals en vers. A mig camí del relat cinematogràfic i de la poesia escènica. A prop del cinema d’un David Lynch català, per exemple? O al costat de la poesia de José María Fonollosa? A prop de la novel·la negra i de Wagner, en qualsevol cas. Un crim, un recorregut urbà per Barcelona, amb pistes falses, sospitosos, marginació, assassins i versos que recorren Eros i Tànatos extrems.

A Barcelona ja tenen el poemari les llibreries següents:

Llibreria La Impossible (c.Provença, 232) Metro Diagonal (L5)

Llibreria Calders  (Passatge Pere Calders, 9) Metro Sant Antoni (L2)

de penitents a desemparats 1

Fotografia:  Carles Mercader

 

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.