CERCAVILA POÈTICA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Poesíada. Cercavila poètica pel barri gòtic de Vilafranca del Penedès. Els poetes Santi Borrell i Violant de Bru la van organitzar. Se celebrà el dissabte 1 de juny de 2013 a la tarda.
Una banda de joves músics acompanyava la comitiva de nens, poetes i persones respectables.
La cercavila comptà amb la recitació ocasional dels poetes Josep-Ramon Bach, Joan Porcà, Juan Porteros, Josepa Ribera Vallès, Mercè Solé,
Ricard MirabeteSanti Borrell i Violant de Bru, amb la participació especial d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’escola Sant Ramon de Penyafort i dos alumnes de 5è de primària de l’Escola Montagut, Bet Igual i Chadi Saheli.

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*