AHIR A LA POETECA

Vam recitar poemes d’Estiula de Lluís Calvo, de Costures de Mireia Calafell i del llibre Radar, entre molts d’altres llibres de cada autor, en un recital-conversa a partir de les poètiques respectives de cada poeta.
El cicle de La Poeteca l’organitza i el condueix la poeta Maria-Antònia Massanet que acaba de publicar el seu poemari el moll de l’os.
Va ser una trobada fantàstica que vam compartir entre amics i poetes de casa nostra.

La Poeteca convoca una sessió de poesia cada dijous a les 20:30h al bar La Createca (c.Comte Borrell, 122) de Barcelona.

Hi sou convidats i convidades cada dijous del mes de juny!

Enllaç:

http://lapoeteca.wordpress.com/

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*