L’ESFINX DE JORDI VALLS

Contempla els carrers
asfaltats de miratges.
Desitja mars estèrils
subtils d’aroma.
Veus les arrels, la flora?
Es prepara l’enigma.

      JORDI VALLS, L’esfinx (Edicions Terrícola, 2013)

Aquest és un dels poemes que formen part del tercer volum de la col·lecció de poesia Infinitesimal d’Edicions Terrícola. Carles Hac Mor, Meritxell Nus i Jordi Valls són els tres primers poetes d’aquesta editorial nascuda a Granollers i amb un peu a Lleida. Laia Noguera i Esteve Plantada en són els seus editors i saben del sentit -i de la raó de ser- de viure, compartir  i treballar a favor de la poesia i del nostre país.
En els poemes hi trobem un Jordi Valls encara més íntim i líric que en d’altres poemaris, i no sotmès a la imatgeria japonesa dels poemes breus, ja siguin tankes o haikus.
Les tres primeres publicacions de Terrícola són tres petits objectes de plaer: delicatessen poètica en forma de plaquettes amb llavors de margarides inserides en el paper i amb poemes, per només 6 euros cadascuna. Una delícia natural.

Enllaços

Entrevista als editors al diari Núvol, per part de Biel Barnils:

http://www.nuvol.com/entrevistes/noguera-plantada-ter-ri-co-la-2/

Edicions Terrícola:
http://edicionsterricola.blogspot.com.es/

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*