última ronda

r.mirabete

LA MUNTALA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Deixa un comentari

Demà diumenge 24 de març, a les set de la tarda, al Centre Cívic el Gorg, en el marc del III Dia Mundial de la Poesia, 12 poetes homenatjaran la poesia recitant poemes seus, molts d’ells inèdits.

El recital comptarà amb la participació dels poetes santvicentins, Anna Cloe Brugueras, Jordi Brunet, Jordi Cornudella i Mª del Carme Páez, i els poetes, Albert Tarrés, Eva Bassó, Eva Rumí, Irene Tarrés, Lluís Calvo, Marc Romera i Ricard Mirabete.

El poeta i dibuixant Albert Tarrés i Canimas ha creat expressament per a aquest acte un dibuix, que s’ha reproduït als cartells i a la portada del llibret commemoratiu, amb els poemes del recital, que es repartirà entre els assistents.

Dídac RocherHi haurà un intermedi musical a càrrec del poeta i cantant arenyenc Dídac Rocher, que interpretarà tres peces del disc Porpra i dues del disc El Minotaure i Teseu.

L’organització de l’acte anirà a càrrec de la Biblioteca Municipal La Muntala que ha encarregat el seu disseny a Pius Morera, filòleg, poeta i conductor del programa de ràdio Aparador de Poesia.

Enllaços

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt:

http://www.svmontalt.cat/document.php?id=6910

Biblioteca Municipal La Muntala:

http://bibliolamuntala.blogspot.com.es/

Programa de ràdio Aparador de poesia:

http://piusmorera.wordpress.com/

Aquesta entrada s'ha publicat en Diaris el 23 de març de 2013 per ricard99

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.