DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2013

Dijous 21 de març a La Palma de Cervelló (Baix Llobregat) celebrem el dia mundial de la poesia amb els poetes Jaume Conesa, Lali Ribera i Jordi Roig. Hi haurà poemes i cava, a més de la música d’Andreu Roig i Paula Rastes.

Enllaç:   http://www.youtube.com/watch?v=doAOVCJPTdY

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*