última ronda

r.mirabete

EN MAX I LA SEVA OMBRA

Deixa un comentari
Com tots nosaltres, en Max ha nascut amb una ombra que el segueix. En Max no la tem i decideix escollir el seu destí abraçant-la.

   (fragment del llibre En Max i la seva ombra, de José Luis Regojo)

En Max i la seva ombra (Ed. Proteus, 2012) és una història entranyable entre un noi i la seva ombra, un diàleg on els silencis són més importants que les paraules. Un diàleg que aconsegueix donar respostes senzilles a preguntes que ens hem fet des que el món és món i que només els nens s’atreveixen a preguntar amb una innocent cruesa. José Luis Regojo (Caracas, Veneçuela, 1958) és l’autor d’aquesta història que parteix de la sensibilitat i intel·ligència del clàssic d ‘A. de Saint-Exupéry, El Petit Príncep, i de L’ànec i la mort de Wolf Erlbruch; ambdós són clàssics de la literatura infantil amb un substrat pedagògic i moral d’una categoria gens menyspreable.
El llibre compta amb les il·lustracions, subtils i de tons càlids, de Laura Borràs (Barcelona, 1969). És un llibre pensat per a infants i adolescents que vulguin treballar el tema de la mort com una part integrant de la vida, com un element que pot i ha de fer augmentar en cadascú de nosaltres la il·lusió de gaudir i de viure plenament. No us el perdeu! Us agradarà, de ben segur.

                                                         Ricard Mirabete

Hi ha una ressenya a Núvol, el diari digital de cultura:  

http://www.nuvol.com/critica/el-suicidi-explicat-als-nens/

Editorial Proteus:

http://www.editorialproteus.com/cont/home_cat.php

Blog de l’autor:  http://joseluisregojo.blogspot.com.es/

  

Aquesta entrada s'ha publicat en Diaris el 16 de març de 2013 per ricard99

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.