PRESENTACIÓ DE RADAR A VILAFRANCA

Avui presentació dels llibres de poesia Radar, de Ricard Mirabete, i L’Enunciat, de Josep-Ramon Bach

 

El poeta Santi Borrell presentarà els llibres de poesia Radar, de Ricard Mirabete, i “L’Enunciat”, de Josep-Ramon Bach, en una acte organitzat per la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol de Vilafranca.  La presentació es farà avui divendres 15 de febrer, a les vuit del vespre, al centre L’Agrícol (Passatge d’Alcover, 2).

 

Ricard Mirabete Yscla, nascut a Barcelona el 1971, és escriptor i crític literari.  Col·labora en revistes culturals i catalanes com ara Poetari, Reduccions i el diari digital Núvol (http://www.nuvol.com). Radar és el nou llibre de poesia que ha publicat. Al final d’aquest recull poètic, hi ha un conjunt d’aforismes sobre la creació literària. És el seu quart llibre de poesia. Primer va publicar Última ronda, del 1999, després La gran baixada, del 2004 i, finalment, Les Ciutats ocasionals, del 2009. Va formar part de la gran antologia Poesia a la frontera, a cura de Santi Borrell, una antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana, de l’any 2011.


Centre Artístic del Penedès L’Agrícol

L’Agrícol Literari Ptge. Alcover, 2
08720 Vilafranca del Penedès

 

Enllaç: http://lagricol.blogspot.com.es/2013/02/doble-sessio-presentacio-del-libres-de.html