EL RADAR SEGONS MIQUEL-LLUÍS MUNTANÉ

CONNECTAT A LA VIDA

Radar
, el seu quart lliurament, és un poemari d’alta intensitat, que conjumina la saviesa de la tradició amb una sensibilitat radicalment contemporània. El llibre ens arriba prologat per Lluís Calvo –una de les veus de més bon escoltar de la poesia actual en llengua catalana–, el qual en destaca “una poesia molt personal que defuig el mimetisme” i posa en valor la riquesa d’elements que conformen el substrat referencial de l’obra, que abraça de Miquel Llor a Baudelaire, de Goethe a Kafka, sense oblidar els apunts musicals de Woodie Guthrie o Radio Futura. El text introductori del poeta santcugatenc, extens i ben argumentat, ens fa de guia a través d’un itinerari poètic complex i ple de matisos.

                 Miquel-Lluís Muntané, article publicat al blog Llegeix B@rcelona (02/02/2013)

 
Blog:  Llegeix B@rcelona és una iniciativa de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès i de les Biblioteques del Districte d’Horta-Guinardo.
Fotografia
de Carles MercaderRadar (2012)
Enllaç:  http://www.llegeixbarcelona.net/archives/10738