TRIESTE

“Les ciutats són mares i filles dels escriptors”, afirma Claudio Magris, i ho demostra ara a l’exposició que li dedica el CCCB: La Trieste de Magris, que ha obert avui les seves portes. D’aquesta manera, es reprèn la sèrie Les ciutats i els seus escriptors, que inicià Borges i Buenos Aires i, més endavant, Kafka i Praga, Joyce i Dublín, i Pessoa i Lisboa. La novetat aquest cop és que ha estat un escriptor viu qui ha reconstruït el seu hàbitat físic i mental.

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*