EL D-EFECTE BARROC

Categories: El D-efecte Barroc. CCCB. El naufragi de l’Imperialisme espanyol. El Barroc. El resorgiment de les cultures indígenes americanes. La creu de la religió catòlica. Ocupació i usurpació de l’espai viu i lliure de l’Amèrica llatina.

Vegem:  http://www.youtube.com/watch?v=w9roTyNSYv4&feature=player_embedded#at=441

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*