NOTES DE POESIA (10)

M’agrada la poesia oral, aquell intercanvi irreflexiu de paraules i gestos gratuïts, tant per part dels assistents com per part de l’agent emissor -altrament dit rapsode- i tot és una festa que no dura, un ball que no entreté…

 


Música per cremar autobusos

ja n’estic sol, onze de gener
demà farà un any i tot està per fer
els ulls en ràpids girs un esquer
i la panxa del sistema és un femer
d’on brolla la nit i la neu i l’esther
vençuda pel davant, i pel verd carrer
  
   a)…beso les llàgrimes del roser.

   b)…surt d’un fanal un infern moll de febrer.

   
poema en homenatge a jordi barba pérez (jordi pope)

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*